Одна із найбільш заражених у світі: В ООН назвали найнебезпечнішу частину України

Невтішна ситуація почала спостерігатися після початку на Донбасі військових дій.
Схід України - одне з найбільш небезпечних місць у світі. Фото: Дзеркало тижня.

В Організації Об'єднаних Націй назвали схід України одним із найбільш небезпечних і забруднених районів у світі. Про це повідомила прес-служба Управління ООН із координації гуманітарних питань (UN OSHA) на сторінці у Twitter, передають Патріоти України.

Зазначається, що така ситуація почала спостерігатися після початку на Донбасі військових дій. "Україна є однією з найбільш мінних територій у світі, де протягом трьох років поспіль зазначається найбільша в світі кількість випадків підриву на протитранспортних мінах", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше в OSHA озвучили кількість жертв війни на Донбасі. Там зазначили, що люди гинуть практично кожен день, крім того, у результаті конфлікту в Україні 4,4 млн. осіб опинилися у "важкій гуманітарній ситуації".


В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...