"Северные корейцы труханули. Но уверен, что простые корейцы молятся, чтобы США шарахнули по Киму" - Боровой

Російський опозиціонер вважає, що влада Північної Кореї боїться подальшого загострення зі США.

Ілюстрація:Fаcebook

Заява влади Північної Кореї про те, що вона завдасть превентивного удару по США і Південній Кореї, свідчить про її переляк. Таку думку висловив російський опозиціонер і політичний експерт Костянтин Боровой у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Все-таки северные корейцы труханули. "КНДР нанесет превентивный удар по США и Южной Корее в случае, если Вашингтон пойдет на новые провокации".

Кажется, в переводе с северокорейского это означает: "Дяденька, не убивайте, мы больше не будем". Но уверен, что простые северные корейцы молятся, чтобы США шарахнули по Киму", – написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...