"Шахтарі щодня все голосніше обговорюють "пенсії в Україні", - Геращенко поділилася цікавими новинами з окупованого Донбасу

Шахтарі на підконтрольній території радіють підвищенню пенсій, а їхні колеги в окупації зрозуміли, що їх надурили.

Ірина Геращенко. Фото: prm.ua.

"З джерел, яким довіряємо, отримано інформацію, що у російських " ихтамнет", яких перекидають на Донбас, у примусовому характері на час виконання бойових завдань, вилучають російські паспорти і військові квитки і вручають папірці "граждан лднр". Для того, щоб у випадку загибелі в донецьких степах чи полону, замести сліди, що то кадрові російські військові", - пише Ірина Геращенко на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"Цікаво, що на останній зустрічі в Мінську, коли обговорювали поїздку координатора ОБСЄ на окуповані території, в тюрми, представники ОРЛО почали наполягати, аби координатор зустрівся з "гражданами России, которые просто давно живут в Луганске и вот решили взять паспорта "республик" , так как хотят защищать республики и русский язык от хунты"). Я наполягаю, щоб координатор ОБСЄ з Агєєвим у Старобільському СІЗО зустрівся, нехай той ОБСЄ розкаже про " ихтамнет" і чи був в нього за ці півроку хоч раз російський консул.

Ще одна цікава інформація. Після перерахунку пенсій шахтарям додали по кілька тисяч гривень виплат. Українські шахтарі задоволені. А от їх колишні колеги на окупованих територіях в шоці, бо отримують 2000 рублів російської подачки. Й щодня все голосніше обговорюють "пенсії в Україні".

Це гарний сигнал. Вся ця маріонеточна кремлівсько- сурковська шушера, "руководітелі республік", які останній тиждень чекають "свержения хунты в Киеве", мають знати, що в Києві – інші плани, й ми розраховуємо, що нам Донбас допоможуть звільнити самі шахтарі, яким той цирк там скоро конкретно набридне. І пенсії – один з аргументів".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Російський" військовослужбовець, який відкрив вогонь по "своїх", виявився жителем окупованих територій

субота, 4 травень 2024, 19:53

"Російський" військовослужбовець відкрив вогонь по "своїх" і розстріляв шістьох командирів із 70-ї мотострілецької дивізії ЗС РФ. Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на джерела з боку противника, передають Патріоти України. Росіяни роз...

"Щиро бажаю, щоб так само "народжувалося життя" в твоєму місті": Андрій Бєдняков висміяв ведучу з РФ, яка їздила на ТОТ

субота, 4 травень 2024, 19:14

Український ведучий і гуморист Андрій Бєдняков публічно висловився про російську телеведучу, блогерку Настю Івлєєву, яка днями зганьбилася своєю пропагандистською позицією, передають Патріоти України. Так, у своєму фотоблогу Андрій іронічно звернувся д...