Шантаж та істерика: політолог прокоментував поведінку Яценюка в Раді

Глава уряду намагається шантажувати та використовувати міжнародні організації.

Арсеній Яценюк. Фото: соцмережі.

Хто ж винен у бюджетному стопорі? Патріоти України з посиланням на Подробности пропонують вам дізнатися, що говорять з цього приводу політологи.

"Вот этот вот шантаж и истерику мы видим уже на протяжении уже 2 недель, то есть: "если бюджет не будет принят, то жизнь в Украине остановится, небеса рухнут и наступит полные экономический и политический коллапс". Это - ложь. Это очевидная ложь", - сказав політолог Андрій Золотарьов.

"Премьер-министр сегодня абсолютно потерял связь с парламентской коалицией, с депутатами. Пытается шантажировать лично, пытается использовать международные организации, Яценюк пытается навязать вот такое своеобразное "прокрустово ложе", навязать свои проекты, в которых не только интересы МВФ, или западных партнеров, но в которых очень много и интересов непосредственно членов правительства", - підкреслив політолог Руслан Бортник.

"Как без налоговой реформы, без налогового кодекса нового можно принять бюджет. Правительство нарушило и Конституцию Украины - не внесло до 15 сентября закон о бюджете.

Правительство, не смогло подготовить такую малую конституцию, и Верховная Рада, то есть парламент, который не может принять - они не имеют, по моему мнению, право на то, чтобы быть правительством или парламентом", - зазначив політолог Віталій Бала.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На Херсонщині для окупантів настало справжнє пекло: До Криму прибула велика "партія" 200-з та 300-х російських загарбників

четвер, 9 травень 2024, 3:25

Українські вояки посилюють вогневий вплив на загарбників. Нові поставки артилерійських снарядів та ракет від союзників вже дають про себе взнаки. У тимчасово окупованому Джанкої (Крим) фіксується прибуття великої кількості поранених та ліквідованих оку...

В Росії настали омріяні сталінські часи: Друзів Гіркіна звинувачують у роботі на ЗСУ, - Казанський

четвер, 9 травень 2024, 0:30

"Z-патріоти шоковані й обурені - російське ФСБ звинувачує друзів Стрєлкова-Гіркіна у роботі на Україну. Кілька чоловік були затримані на Тульщині. Поки Стрєлков сидить у тюрмі за те, що надто сильно любив вітчизну і воював у її війні проти України, йог...