"Ща бухаю... Хочу с****ться с этой банановой республики", - російський найманець у "ДНР" (18+)

Ситуацію на окупованій території можна оцінити з листування бойовика зі своїм знайомим.

В поле зору дослідників Миротворця потрапив бойовик "ДНР" Сергєєв Антон. Так склалося, що дивним-дивом волонтери краєм ока побачили його листування з його товаришем - Андрієм, який планував долучитися до банд терористів, інформують Патріоти України.

У цьому листуванні прекрасно все, починаючи від оцінки бойовиками ситуації, що там склалася, до намірів втекти з "бананової республіки". Разом з тим, листування показує, що переміщення осіб, що мають злочинні наміри, на неконтрольовану територію здійснюється у більшості випадків через кордон з Росією на окупованих територіях. І їх повернення назад здійснюється таким же шляхом.

Що стосується Андрія, то він вже в "бананову республіку" не їде. Завдяки діям відомого славнозвісного й пильного підрозділу спецназа МВС України, що охороняє наш спокій, Андрій від власних дій, що могли б призвести до скоєння ним важких злочинів проти національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку був своєчасно врятований.





Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...

РФ нещадно б'є по Харкову й Одесі, тому що для Кремля харків'яни й одесити – це "зрадники", - Леонід Невзлін

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:00

"Постійні терористичні удари російських військ по українських містах – це частина стратегії, яку у Кремлі називають "створенням санітарної зони". Насправді це стратегія вигнання українців з тих територій, претензію на які Путін оголосив ще у своїй "кри...