Ще одна "лягла" під Росію: Австрійський депутат прибула в Москву і назвала анексію Криму "поверненням півострова додому" - посол

Представниця нижньої палати парламенту Австрії Дагмар Бєлаковіч-Єневайн на цьому не зупинилася і ще й запросила на окупований український півострів австрійських підприємців.

Дагмар Бєлаковіч-Єневайн заявила у Москві, що Крим "повернувся додому". Фото:http://espreso.tv/

Депутат Національної Ради Австрії (нижньої палати парламенту) від ультраправої "Партії Свободи" Дагмар Бєлаковіч-Єневайн відвідала Москву і зробила декілька обурливих заяв щодо Криму. Про це повідомив посол України в Австрії Олександр Щерба на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Безумовно, ніхто не може заборонити пані депутату жонглювати фактами на власний розсуд. І якщо вона публічно позначає нелегітимний Аншлюс Криму 2014 року як "повернення додому", мабуть, в неї є причини, щоб робити таку послугу Російській Федерації і завдавати таку образу Україні", - написав Щерба.

Посол підкреслив, що депутат на цьому не зупинилася і запросила в окупований Крим австрійських підприємців.

"У цьому зв'язку нагадую їй, що анексія Криму визнана незаконною як на рівні ООН, так і на рівні ЄС. Ні політично, ні юридично неможливо змиритися із такою зміною європейських кордонів або прийняти її де-факто. З точки зору міжнародного права Крим знаходиться під окупацією Російської Федерації - це не дискутується", - зазначив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів": Кирило Сазонов - про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 11:59

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр, передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використовував фосфор. Росіяни зносять і випалюють Часів ...

"Величезна територія, до якої українці тепер дістають": У Скабеєвої та її "експертів" паніка після рішення США поставити Україні ATACMS (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Новина про довгоочікуване рішення США поставити Україні далекобійні ракети MGM-140 ATACMS викликала справжню паніку у російської пропагандистки Ольги Скабеєвої та її міньйонів. Про це свідчить оприлюднений у соцмережах уривок однієї з її програм, перед...