Ще один кримнаш зазбирався на заробітки до Хунтобандерії: "Чи стане об'єктом уваги наших спецслужб Райкін і чи заборонять йому в'їзд до України?", - активіст (відео)

В червні 2014 року Костянтин Райкін дав інтерв'ю, де заявив, що радіє незаконній окупації українського півострова Крим.
Костянтин Райкін. Фото: stuki-druki.com.

"Зверніть увагу! Російські шовіністи ніяк не заспокояться та продовжують спроби заробити на українцях. Навіть якщо вони відкрито підтримали війну проти нас. 17 листопада цього року в Українському театрі м. Одеса заплановано виступ актора Костянтина Райкіна, громадянина Російської Федерації (країна-агресор)", - пише Сергій Стерненко на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"Дана особа в червні 2014 року давала інтерв'ю, де заявила що радіє незаконній окупації українського півострову Крим. З цим можна ознайомитись за посиланням amur.info/simple/2014/06/25/5102 та у прикріпленому до поста відео.

Дослівно цитата: «Думаете, я в какой-то части своей натуры не радуюсь, что Крым стал теперь российский? Да радуюсь, конечно!.. Когда я узнал, что мы не будем вообще вмешиваться в дела Украины, когда там какие-то начались националистические такие настроения, я первое, что подумал: «А как же русские люди? Как же русский город Севастополь, который я так люблю?»

Також Райкін відкрито агітував за Владіміра Путіна в 2000 році на виборах президента РФ та підтримав введення військ та війну проти Ічкерії (Чечні).

Перевіряю також інформацію, чи відвідував він окуповані території. Якщо у вас є додаткові дані — обов'язково пишіть у приват. Цікаво, чи стане об'єктом уваги наших спецслужб Райкін і чи заборонять йому в'їзд до України? А якщо ні, то які суспільні наслідки це буде мати?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сили спецоперацій ЗСУ показали, як знищили окупантів разом із їхньою технікою на Донеччині (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:54

Сили спецоперацій ЗСУ знищили важку техніку та 11 військових противника на Донеччині, інформують Патріоти України. Як йдеться у повідомленні ССО у Telegram у вівторок, 23 квітня, оператори FPV-дронів тактичної групи Медоїд 3-го полку ССО показали резул...

Україна посунула ще далі "червону лінію" Кремля, - Петро Олещук

вівторок, 23 квітень 2024, 12:29

"Отже, Зеленський повідомив, що за підсумками розмови з Байденом є рішення про постачання ракет ATACMS до України. Чергова «червона лінія» подолана. Вважаю, що це має прямий зв’язок з демонстрацією гнучкості цих самих «червоних ліній», яке останнім час...