Що вигідно для України: Заміна лише самого Путіна в РФ нічого не дасть, потрібна інша команда, - експерт (відео)

Насправді, Путін досить керований, його фінансові ресурси лежать на західних рахунках. Всі про це знають, зокрема і фінансова розвідка США.

Путін. Ілюстрація:ilgiornale.it

У Росії після президента Володимира Путіна до влади може прийти більш маргінальний і непередбачуваний лідер, який буде представляти для України набагато більшу небезпеку. Таку думку висловив в ефірі ObozTV експерт Українського інституту майбутнього Ілля Куса, інформують Патріоти України.

"Нам невигідно, якщо Путіна поміняють на якогось радикального божевільного "яструба" на кшталт Ігоря Гіркіна (екс-ватажок бойовиків "ДНР" - ред.) - тих маргіналів, які зараз на підйомі в Росії. Риторика Росії останнім часом призводить до того, що з маргінесу піднімаються елементи, набагато страшніші, ніж Путін", - заявив експерт.

"Насправді, Володимир Путін досить керований, його фінансові ресурси лежать на західних рахунках. Всі про це знають, зокрема і фінансова розвідка США", - пояснив Куса.

На думку експерта, президент РФ "не є божевільним радикалом чи ультранаціоналістом на зразок Едуарда Лімонова - є набагато гірші".

"Зміна режиму нам вигідна, тому що він неприйнятний для України. Але потрібна зміна і команди, тому що якщо замінять тільки Путіна, нічого не зміниться... Нам вигідно, якщо замість Путіна прийде ліберальне крило російської еліти, більш орієнтоване на Захід", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Зараз єдиним їхнім варіантом є напрямок Курахового": Військовослужбовець ЗСУ розповів про спроби просування росіян

четвер, 28 березень 2024, 12:40

Росіяни не можуть взяти Вугледар, бо він розташований на висоті. Тому зараз єдиним їхнім варіантом є напрямок Курахового. Про це розповів військовослужбовець ЗСУ Михайло-Лука Кабусь (Магнат), передають Патріоти України. "Окупанти хочуть через Курахове ...

"Маємо стати міцними не тільки фізично, але й духовно": У священника Миколая знайшли пророцтво про перемогу України

четвер, 28 березень 2024, 12:14

Україна перебуває на порозі великих змін – в очікуванні на повернення тимчасово окупованих ворогом територій та миру українці мають ретельно готуватись та накопичувати ресурси, не лише військові, але й духовні. Слова про це знайшли в пророцтві священни...