Що значить "скрепи": Скандальну російську співачку сплутали з чоловіком (відео)

Під час перетину російсько-китайського кордону прикордонники не змогли визначити, жінка Лоліта чи чоловік.

Фото: utro.ru

Відома співачка Лоліта Мілявська, якій у 2017-му на три роки заборонили в'їзд в Україну, поділилася курйозної історією про прикордонників. Про цей випадок артистка розповіла в своєму Instagram-акаунті, повідомляють Патріоти України.

"Прикордонник взяв мій паспорт, довго його крутив у руках, потім відібрав, відійшов... Минуло хвилин 15, він повернувся з перекладачем, з яким вони між собою обмінялися думками, а потім той сказав: "Ти жінка чи чоловік?"

Я сказала, що мені здається, що я жінка, але яйця у мене є. Після цього вони не могли перевести все, що я сказала, і затримали мене ще на п'ять хвилин. Ось так весело я перейшла китайський кордон", - розповіла Лоліта.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...