Щоб ваша компанія стала дорожче LG, потрібно кинути школу і писати відеоігри: Історія успішного корейця

За оцінкою Bloomberg, Netmarble показала найкращий результат виходу на ринок в Південній Кореї за останні 7 років.

20170212000194_0[1]

У перший день торгів південнокорейський розробник відеоігор Netmarble Games виріс на 3,2 відсотка в порівнянні з ціною IPO. Таким чином ринкова капіталізація компанії склала 12,2 мільярда доларів, за цим показником фірма обійшла LG Electronics. Про неймовірний фінансовий успіх розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Вихід на біржу відразу забезпечив Netmarble п'яте місце серед світових виробників ігор за ринковою капіталізацією. Вище неї знаходяться тільки найбільші гравці: Sony, Activision, Nintendo та Electronic Arts.

Netmarble заснована в 2000 році Пан Джун Хьюк, який кинув старшу школу, щоб займатися відеоіграми. Компанія займається випуском ігор для смартфонів. Після виходу Lineage II: Revolution вона в 2017 році посіла третє місце в світі по виторгу серед мобільних розробників.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як радянська влада влаштувала першотравневий мітинг, приховуючи катастрофу на ЧАЕС: Шокуючі подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 17:00

Офіційна інформація про те, що на ЧАЕС сталася аварія з’явилася лише ввечері 28 квітня та обмежилась 15-секундним повідомленням, в якому йшлося про пошкодження атомного реактора та про те, що вживаються всі необхідні заходи. Попередження про небезпеку ...

Зараз окупанти дуже активно атакують нашу будівельну техніку - військовий експерт

неділя, 28 квітень 2024, 16:41

Військовий експерт у галузі зв’язку, РЕР та РЕБ Сергій Бескрестнов із позивним Флеш в інтерв'ю Radio NV розповів, що окупанти зараз атакують українську будівельну техніку, передають Патріоти України. «Зараз рашисти дуже активно атакують нашу будівельну...