З архіву ПУ. Москва може лише "кусати губи" з досади: Знайдено потоплений японцями у 1905 р. російський крейсер, де може бути золота на $130 000 000 000!

Корабель виявлений на глибині 434 метри в 1,3 км від острова Уллиндо.

У Японському морі знайшли крейсер "Дмитро Донський". Фото: Shinil Group.

Південнокорейська компанія Shinil Group знайшла влітку 2018 року на дні Японського моря останки броненосного крейсера "Дмитро Донський", який затонув після Цусимської битви в 1905 році. Про це повідомила The Korea Times, передають Патріоти України.

Корабель виявлений на глибині 434 метри в 1,3 км від острова Уллиндо. Компанія сподівається підняти його на поверхню - він сильно постраждав від обстрілів, його корма майже знищена, але верхня палуба і боки збереглися досить добре.

Раніше в ЗМІ неодноразово з'являлася інформація, що на борту "Донського" могли знаходитися близько 200 тонн золота. Нібито його перевантажили з тонучого транспортного корабля під час Цусимської битви. Вартість скарбу оцінюється в 133,4 млрд доларів, але ще невідомо, чи є він серед уламків.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...