Росія влаштувала військову провокацію проти Японії: Нащадки самураїв підняли в повітря винищувачі

Чотири винищувачі піднялися в повітря у відповідь на політ двох протичовнових літаків Ту-142 і одного бомбардувальника Су-24 над акваторією Японського моря.

Росіяни влаштували провокацію над Японським морем. Ілюстрація: Еспресо.

Винищувачі Повітряних сил самооборони Японії супроводили російські літаки, що летіли над Японським морем. Про це, повідомляє прес-служба Міноборони країни, передають Патріоти України.

Чотири винищувачі піднялися в повітря у відповідь на політ двох протичовнових літаків Ту-142 і одного бомбардувальника Су-24 над акваторією Японського моря. В Об'єднаному штабі Повітряних сил самооборони Японії повідомили, що Ту-142 підлетів до острова Хоккайдо і прослідував уздовж його західного узбережжя на південь, зробивши коло і обігнувши архіпелаг. Бомбардувальник Су-24 здійснив політ у районі острова Хонсю.

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...