"Щодо країн з західного боку від РФ, то звідти ніхто Путіна в день його народження особливо не турбував" - журналіст

Російського президента більше вітали лідери східних країн, яким від РФ "щось треба".

Матвій Ганапольський. Фото:radiosvoboda.org

У день народження президента РФ Володимира Путіна західні політики його не вітали, тому що впевнені: російський президент і так знає, що вони хочуть йому побажати. Про це в ефірі передачі "Підсумки тижня без Євгена Кисельова" на Эхо Москвы заявив журналіст Матвій Ганапольський, передають Патріоти України.

"Свою 65-ту дату дня народження президент провів за робочими нарадами - так нам розповіли і показали президентський день народження держканали ... Мабуть, тому, що президент був цілий день в роботі, "рабом на галерах", і всі знали, що у нього просто не буде часу читати привітання, то якось з телеграмами і дзвінками світ особливо не став заморочуватися.

Звичайно, з самого ранку пішли привітання від лідерів країн, які оточують Росію зі сходу. У найсолодших виразах, на основі патоки, меду і рахат -лукума на голову Путіна був вилитий єлей з приводу його всесвітньо-історичного значення", - підкреслив Ганапольський.

Він додав, що кожна з країн, "якій від Росії щось треба", вітала Путіна і бажала "многая літа".

"Що стосується країн з західного боку від Росії, то звідти ніхто Путіна особливо не турбував. Ну, безумовно, брешуть ті, хто стверджує, що авторитет російського лідера впав так низько, що західні лідери не вважають за можливе вітати агресора, що порушує міжнародне право, - це все, хлопці, русофобія. насправді просто західні лідери вважають, що Путін і так розуміє, що вони йому насправді бажають, так що вирішили ці слова не писати і не вимовляти", - переконаний журналіст.

Він нагадав, що з "західних" політиків російського президента привітали тільки глава Молдови Ігор Додон і президент Туреччини Реджеп Ердоган.

"Однак можна сміливо стверджувати, що привітання Заходу все ж прорвалося. Причому від простої людини - британець Ендрю Картрайт привітав з днем народження президента Росії Путіна, побажавши йому "залишатися сильним, чесним і справедливим лідером". Своє послання громадянин Великобританії залишив в розділі платних оголошень газети Daily Telegraph. Гарне привітання - бути чесним і справедливим лідером. Цього і я Путіну бажаю. Можливо, у нього це колись навіть і вийде", - резюмував Ганапольський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сили оборони просунулися поблизу Часового Яру - ISW

середа, 24 квітень 2024, 5:00

На фронті тривають позиційні бої на більшості напрямків. Сили оборони України нещодавно просунулися поблизу Часового Яру на захід від Бахмута, разом з тим фіксується просування російських окупантів на захід і південний захід від Донецька. Про це повідо...

Сколько нужно ракет ATACMS, чтобы раздолбать российскую ПВО в Крыму - Злий Одесит

середа, 24 квітень 2024, 0:55

В ночь на 17 апреля в районе Джанкоя был нанесен удар по российскому аэродрому, где помимо авиации размещался дивизион ПВО, состоящий из комплексов ЗРС С-400. Результатом удара стало уничтожение четырех пусковых ЗРС С-400; не менее трех РЛС, а именно 9...