Щодо врегулювання конфлікту на Донбасі абсолютно всі сторони вважають, що час грає на їх користь, - політолог

Експерт наголосив, що не вірить у швидке дипломатичне врегулювання українсько-російського протистояння.

Ілюстрація:Слово і Діло

"Проблема врегулювання україно-російського конфлікту полягає в тому, що абсолютно всі сторони вважають, що час грає на їх користь." Про це пише Петро Олещук у своєму Facebook, передають Патріоти України, продовжуючи:

Росія чекає, що Україна розвалиться, або "покаїться" та буде готова до капітуляції. Ще вони чекають, що Заходу все це набридне, у них виникнуть нові проблеми, прийдуть нові люди до влади і можна буде все "порішати".

В Україні так само чекають на зміну кон'юнктури в Росії, кризу та те, що в нових умовах Росії буде не до Ігор в велику імперію. Ну, є такі, що чекають "розпаду Росії" - але це, швидше, маргінали.

Звісно, США теж нікуди особливо поспішати.

Росія - не конкурент США. При чому - у всіх сферах.

З економічної точки зору говорити про паритет "бензоколонки" та Штатів просто смішно.

З військової точки зору це теж різновеликі одиниці.

В ідейному плані Росія може лише діставати з шафи поїдені комахами ідеї "православ'я та самодержавства". Якщо в Росії це ще можна якось просувати, то за межами Росії ніхто і не подумає сприймати це всерйоз.

Тому в США вважають, що якщо не завтра, то післязавтра Росія буде знову прохати в них про допомогу хлібом та ніжками Буша (ніжками Трампа?), і тоді вони виставлятимуть свої умови. А коли це буде - через рік, 20 або 10 - деталі.

Тому ні в яке дипломатичне врегулювання скоро я не вірю. Хоча про нього будуть постійно говорити, і Волкер з Сурковим зустрінеться ще не один раз. Може, вони трохи все приморозять, але врегулювання не буде.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...