Шкіряк бурхливо відреагував на погроми російських банків у Києві

Радник глави МВС підкреслив, що подібним діям українців у Кремлі тільки радіють.

Зорян Шкіряк. Фото: news.liga.net.

Радник глави МВС Арсена Авакова Зорян Шкіряк емоційно прокоментував розгром мітингувальниками відділення "Альфа-банку", розташованого на Хрещатику в центрі Києва. Про це Шкіряк написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Схаменіться, дикуни і мародери! Ви ж не Гіві-Моторола!!! Це шлях в Європу? Це вшанування пам'яті Героів Небесної Сотні? Вони за таке вмирали? Це, бл...ха, ваш "український патріотизм" на догоду кремлівській банді? Побити вікна, зламати меблі і спи*дити у працівників телефони? Це світла мета боротьби за свободу і незалежність? А потім знову скажете, що "скажені мєнти пресують патріотів"? Та ви своїми діями, з криками "Слава Украіні", пуйлу сраку підтираєте!!! Не зрозуміло? Ну вас на х...р, гопники!" - написав Шкіряк.

У свою чергу в прес-службі МВС повідомили, що за фактом сьогоднішніх безладів у центрі Києва правоохоронці почали чотири кримінальні виробництва: три - за фактом хуліганських дій, ще одну - за фактом крадіжки мобільних телефонів і гаманця.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Нічні відьми" ХХІ століття: Україна переробляє легкомоторні літаки на безпілотні бомбардувальники та важкі дрони-камікадзе далекої дії (фотофакти)

субота, 27 квітень 2024, 8:15

Корисне навантаження таких БПЛА в рази більше ніж у Шахеда-Герані, а радіус польоту співставний з ірано-російськими дронами. Мова йде не про одноразові дрони-камікадзе, адже конструкція літака дозволяє здійснювати неодноразове скидання бомб. Про це ж с...

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...