Шлях монстра: Путін давно приймає криваві ванни, - Сотник

Дозвіл на дороге та ризиковане вбивство на території іншої держави міг дати тільки президент РФ.

Олександр Литвиненко. Фото: ukr-mafia.com.

"Чи був Путін замовником убивства Літвіненка? Замовляв чи ні?", - запитав на своїй сторінці у "Фейсбук" російський журналіст Олександр Сотник та сам дав відповідь на це питання, передають Патріоти України.

Нагадаю, що крім радіаційної небезпеки, полоній-210 - вельми дорогий токсин. Його вартість оцінюють більш, як в 1 млн. доларів. А якщо приплюсувати до цього ризик зараження оточуючих - виходить, що така дорога й ризикована операція з усунення Литвиненка потребувала візування не голови ФСБ, а голови держави, яким в 2006 році був Путін. Адже, у разі невдачі, почався б міжнародний скандал на найвищому рівні.

Враховуючи те, що жоден чиновник не готовий ні за що відповідати, - підставлятися ніхто не хотів і в даному випадку. Тільки Путін міг дати остаточне добро на проведення такої небезпечної спецоперації. Та ж сама історія - і з убивством Нємцова. Тільки Путін міг дати відмашку.

Без його схвалення жоден безумець або відморозок не ризикнув би вбити політика такого рівня, та ще - біля стін Кремля. Розуміючи: Нємцов - частина "договору Путіна з родиною Єльцина", Нємцов - фігура міжнародного масштабу на найвищому рівні. Торкнути Нємцова - втрутитися в справи Путіна.

З Політковською - складніше. Тут я можу припустити "самодіяльність" Кадирова, враховуючи те, що Ганну Степанівну було вбито у день народження Путіна - з натяком на "кавказький подарунок кремлівському Аллаху" ... У кого там руки "по лікоть у крові"? Не у Путіна, це точно. Він давно приймає криваві ванни.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Хороші русскіє" переймаються питанням, коли Росія звернула не туди? Та не було ніякого повороту, - Валерій Пекар

понеділок, 6 травень 2024, 23:18

"Не хотів розводитися на цю тему, але надто часто вона звучить у бесідах із західними партнерами: коли Росія звернула не туди? Цим же питанням переймаються "хороші русскіє": вони шукають момент, коли стався злам траєкторії, коли хороший Єльцин перейшов...

Родич Тищенка є фігурантом справи щодо розкрадання 140 млн - журналістське розслідування

понеділок, 6 травень 2024, 23:03

Чоловік сестри нардепа Миколи Тищенка Герман Блінов став фігурантом справи про розкрадання коштів під час будівництва метро на Виноградар. Про це повідомляє Bihus.Info, передають Патріоти України. За даними слідства, 140 мільйонів у жовтні 2022 року як...