Шляхетний вчинок бізнесмена по відношенню до вагітної зворушив американців (фото, відео)

Честь та хвала за добро.

Фото: newsyou.info

Якщо ти вважаєш, що добрий принц на білому коні може прибігти тільки в казці, а щедрий чарівник на блакитному вертольоті прилітає лише в улюбленій усіма дитячій пісеньці, то помиляєшся. Патріоти України з посиланням на Нескучные новости розповідають історію, яка насправді сталася не так давно в США.
У тих краях на одному з відомих телеканалів досить популярна передача «Вигода» (The Profit). Суть її в тому, що мільйонер Маркус Лемоніс вкладає власні гроші в малий бізнес, який знаходиться на межі краху.
На цей раз героїнею програми стала Тамі Форбс, що працює керуючим у невеликому магазині. Як і у нас, в США також часто зустрінеш таке, що одна людина виконує на роботі кілька функцій. Так на плечі Тамі лягло все: від обліку товарів до збирання в магазині. І це при тому, що жінка вагітна, а вдома її чекають двоє 8-місячних близнюків.

Щоб прогодувати сім'ю і звести кінці з кінцями, Тамі також доводиться підробляти офіціанткою ночами. При цьому всьому жінка отримує лише 300 доларів на тиждень, що в США вважається катастрофічно маленькою зарплатою, якої ледве вистачає для виживання.

Перед тим як жінка повинна була піти в декрет, Лемоніс вирішив допомогти вагітній трудязі. Він поповнив штат магазину декількома співробітниками, залишивши за Тамі лише безпосередні функції керуючого. Більш того, Маркус збільшив їй зарплату до 1 000 доларів на тиждень і сказав, що сплатить 6 місяців її декрету.
«Це так багато значить для мене! Жити, знаючи, що, коли я повернуся, у мене буде зарплата не тільки на проживання, а й щоб відкладати. Спасибі величезне за це!», - в сльозах дякувала мільйонеру Тамі.


Нам здається, це ідеальний приклад того, як підприємці повинні цінувати своїх співробітників, адже чесний, порядний працівник на дорозі вже точно не валяється. Маркус пояснює, що це зовсім не акт благодійності, а основи бізнес-грамотності. Таких відданих і відповідальних співробітників, як Тамі, потрібно берегти, як зіницю ока, і опікуватися, щоб вони не працювали до виснаження.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...