Шосте відчуття фронтовиків: "От всех слышали про активизацию боевых действий. Все чего-то ждут", - Мирослав Гай про поїздку на передову

Психологічно бійці готові до будь-якої ситуації. Всього сказати не можу, але повірте, ЗСУ - це міць, переконує волонтер.

Фото:FacebookВолонтер, який воював в зоні проведення АТО, керівник благодійного фонду "Мир і Ко" Мирослав Гай, поділився враженнями від сьогоднішньої поїздки на передній край донбаського фронту. Ось що пише Мирослав у своєму Facebook, зазначають Патріоти України:

"Очень устали. Все. За сегодня объехали Водяное, Тоненьке, Авдеевку. Были у наших ребят на самых крайних позициях.

Заехали к группе Дука (Добровольчий український корпус — ред.) и завезли им посылки. У ребят там в материальном плане не лучшее положение, но не жалуются. Передали также комплекты ключей.

Везде, где возможно Физик (Дмитрий Тропша), ставит ласточкины хвосты и дарит пару коллиматоров.

Перепал подарок и старшине из 128 бригады за образцовую службу и высокий уровень дисциплины на вверенном ему участке. ...Присутствовали на вручении грамоты бойцу за отличную службу.

Очень спешили. Капелан Микола Мединський, скрепя сердце, сокращал общие молитвы до 4 минут.

Общее впечатление. Дисциплина высокая. С аватаризмом (пияцтво — ред.) борьба ведется нещадно.

Психологически бойцы готовы к любой ситуации. Ни наше наступление, ни наступление противника никого не пугает. Будут выполнять любой приказ.

Не верьте разгоняющим зраду про запреты там всякие и отводы. Всего сказать не могу, но поверьте - ВСУ это моща.

Население все больше лояльно к Украине. В серой зоне ситуация похуже. От всех слышали про активизацию боевых действий. Все чего-то ждут. У ВСУ всё ок и в плане еды, и бк, и топлива.

Есть и проблемные моменты, но про них я напишу отдельно, когда будет больше данных. ...Поддерживайте парней и помогайте. Ребята на передовой - это всё, что отделяет нас от полчищ урок и русского "мира".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...