Шведський принц навчає своїх дітей стояти у чергах, їздити автобусом, вболівати за футболістів

Монарша особа не соромиться навчити дітей навичкам життя своїх підданих.

Фото: Принц Даніель Шведський принц Даніель прийняв рішення навчити своїх спадкоємців користуватися громадським транспортом і стояти в чергах. Про це член королівської родини розповів місцевому виданню Dagens Nyheter, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Діти мають знати, як працює метро і як користуватися автобусом, а також стояти у черзі", - сказав принц. За його словами, він має намір долучити дітей до підтримки стокгольмського футбольного клубу АІК. Даніель є фанатом протягом довгого часу.

Уроджений Даніель Вестлінг, який отримав титул Його Королівської Високості Принца Даніеля Шведського, герцога Вестерготландського, увійшов в королівську сім'ю Швеції, коли в 2010 році одружився на шведській принцесі Вікторії.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...