Швидко ж запаніли: В Чернівецькій області п'яні патрульні погрожували людям зброєю - активіст (фото)

Двоє колишніх співробітників ДАІ, які успішно пройшли переатестацію, на службовій машині "підрізали" чуже авто. Легковик вилетів в кювет і перекинувся.

Фото:facebook

На Буковині двоє п'яних патрульних спровокували ДТП, кинули постраждалих в небезпеці і погрожували обуреним людям зброєю. Про це в Facebook написав активіст Дмитро Сало, інформують Патріоти України.

За його словами, інцидент стався ввечері 19 грудня в селі Станівці Глибоцького району Чернівецької області. Двоє колишніх співробітників ДАІ, які успішно пройшли переатестацію, на службовій машині "підрізали" чуже авто. Легковик вилетів в кювет і перекинувся.

"Замість того, щоб надати допомогу постраждалим від їх же дій, поліція, не зупинившись, розвернулася і намагалася втекти з місця аварії. Водій, який став свідком цього свавілля, зупинив поліцейських в центрі села, щоб з'ясувати ситуацію і викликав по телефону 102 слідчо-оперативну групу", - повідомив активіст.

Поліцейські знову спробували втекти і знову влаштували ДТП. До місця події підтягнулися місцеві жителі, заблокувавши машину патрульних. Тоді правоохоронці вийшли з салону і почали стріляти в повітря.

"Приїхавши на місце, ми побачили знаменитих інспекторів ДАІ, які "кошмарили" роками Чернівці, а тепер вдало переодягнувшись в нову форму, переключилися на районні центри. Їх прізвища Гушул і Саїнчук. Свою стрілянину вони виправдовують, тим, що побачили людей", - написав Сало.

Активіст стверджує, що під час спілкування з патрульним Гушулом він почув характерний запах спиртного. Втім, поліцейський все заперечував. Пізніше на місце події приїхало керівництво місцевої поліції, яке спробувало вигородити своїх підлеглих і перешкоджало зйомці.

"Прибувши на місце, слідчо-оперативна група взяла свідчення з водія, свідків і поліцейських і поїхала. Обурені жителі збираються написати заяву в прокуратуру", - підсумував Сало.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...

Не тільки залякування: Чому росіяни били по харківській телевежі

вівторок, 23 квітень 2024, 19:15

Удар по харківській телевежі мав, окрім практичного, ще й глибоке символічне значення. Росіяни таким чином продовжують кампанію психологічного тиску на жителів міста, зазначають Патріоти України. Окупанти намагалися вразити харківську телевізійну вежу ...