Швидше за все, нас чекає протистояння Порошенка і Саакашвілі - соратник грузинського президента

Незважаючи на це, грузинський політик готовий до конфронтації, наголосив Бачо Корчилава.

Міхеїл Саакашвілі. Фото:BBC.comВідставка голови Одеської області Міхеїла Саакашвілі пов'язана з початком нового політичного проекту. Реформатор приєднається до структури, яку вже створюють Давид Сакварелідзе і Віктор Чумак, причому нас чекає гостре протистояння Порошенка і Саакашвілі. Про це заявив прес-аташе посольства Грузії в Україні в 2005-2010 рр. Бачо Корчілава, інформують Патріоти України з посиланням на Диалог.

"Інші реформатори можуть послідувати за Саакашвілі і подати у відставку. Якщо рано чи пізно Хатії Деканоїдзе доведеться покинути свій пост, вона увійде в команду Саакашвілі. Ці люди разом робили реформи в Грузії, вони складають єдину команду", - заявив він.

Політолог прокоментував інформацію про те, що зараз Саакашвілі їде до Києва: "Саакашвілі перебуватиме в столиці України і прямо тут розвиватиме політичний проект. Він вміє домовлятися, вміє знаходити компроміс.

Саакашвілі не має в політиці ні друзів, ні ворогів - у нього є тільки інтереси. Його майбутніми союзниками будуть будь-які сили, окрім проросійських і відверто маргінальних. Це той принцип, який він ніколи не порушує", - підкреслив Корчілава.

Швидше за все, нас чекає протистояння Порошенка і Саакашвілі, але грузинський політик готовий до конфронтації.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...