"Сеня, прощай?": Чорновіл назвав дату, коли Яценюка відправлять у відставку

Якщо звіт визнають незадовільним, почнеться реальна процедура відставки уряду.

Арсеній Яценюк. Фото: orbita.dn.ua.

Є 80% ймовірності, що за відставку прем'єр-міністра Арсенія Яценюка проголосують вже в четвер, 18 лютого. Про це Обозревателю розповів екс-народний депутат Тарас Чорновіл, передають Патріоти України.

"Сьогодні за відставку проголосувати навіть теоретично неможливо. Тому що є певна процедура. Спочатку вислухають звіт уряду. Думаю, це затягнеться до кінця дня. Після цього має відбутися голосування за затвердження звіту. Якщо звіт визнають незадовільним, а так, швидше за все, і буде, почнеться реальна процедура відставки уряду", - зазначив Чорновіл.

За його словами, голоси за відставку Яценюка, в принципі, є. "226 голосів на четвер проглядаються. Навіть БПП, яка трималася до останнього і закликала до компромісів, махнула рукою", - підсумував Чорновіл.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення на фронті станом на 4 травня 2024 року - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 18:01

▶️ Біломосковський Сіверський та Білгородський відтинки — тривають обстріли нашого прикордоння.

"Штрафи за неправильне паркування": Прикордонники показали, як карають окупантів за атаки на мотоциклах (відео)

неділя, 5 травень 2024, 16:42

Українські прикордонники показали, як нищать окупантів, які намагаються штурмувати їх позиції на мотоциклах. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. "Прикордонники "Помсти" штрафують окупантів за неналежне паркування м...