Сім футів під кілем: Найбільший круїзний лайнер в Європі вийшов в море (відео)

У символічному спуску на воду з обов'язковим розбиванням пляшки шампанського брав участь і президент Франції Еммануель Макрон.

СкриншотСьогодні, 5 червня, найбільший круїзний лайнер Європи MSC Meraviglia відправився в свій перший середземноморський круїз, повідомляють Ненудні новини.

Довжина корабля, побудованого за замовленням швейцарської компанії MSC Cruises, становить 315 метрів, висота - 65 метрів. Ціна судна - 892 млн. євро або близько 1 млрд. доларів. Він здатний прийняти на борт 5714 пасажирів і втричі більше число членів екіпажу. Всього у лайнера 19 палуб.

Для тих, хто може собі дозволити, всередині MSC Meraviglia буде Yacht Club - спеціальна зона з 78 номерами, 15 каютами підвищеної комфортності і двома апартаментами. Послуги батлера в режимі 24/7 додаються.

Апартаменти - з балконами, досить великими для організації вечері, а також приватними басейнами. Гості «яхт-клубу» також отримають доступ в закритий салон «для своїх», спа-центр з послугами масажу.

3 червня лайнер MSC Meraviglia прибув в Гавр, звідки вже 5 червня з пасажирами на борту вирушив до Лісабона, Барселони, Марселя та Генуї. По Середземному морю він буде ходити до 2019 року, після чого його переведуть в Майамі для проведення круїзів по островам Карибського моря.



Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...