"Сюрреалистическое впечатление": Журналіст показав вражаючі світлини фронтової Мар'їнки

Денис Казанський зазначив, що місто дуже чітко ділиться на мирну і фронтову частини.

Мар'їнка тепер виглядає так. Фото:http://deniskazansky.com.ua/

Український журналіст Денис Казанський поділився фотографіями після своєї поїздки до населеного пункту Мар'їнка Донецької області. Світлини він опублікував на своєму сайті, інформують Патріоти України.

Журналіст зазначив, що місто дуже чітко ділиться на мирну і фронтову частини. Вдень у центрі Мар'їнки, коли не працює артилерія бойовиків, по вулицях ходять молоді мами з дітьми, прогулюються закохані пари. Снаряди сюди майже не прилітають.

Водночас, приблизно в 500 метрах від центру, на околиці міста панує повна розруха: зруйновані снарядами будинки з квартирами, будівля інтернату.

"Последствия деятельности «освободителей Донбасса». Специально для тех, кто говорит, что «ополченцы же не могут стрелять по своим городам». Это разбитые дома мирных жителей. Целый квартал послевоенной разрухи, который периодически утюжит артиллерия ДНР.

Жили люди, работали, обустраивали быт. Но однажды кто-то решил, что жителей Марьинки сильно угнетают фашисты и нужно их освободить.Поначалу гражданские тут гибли почти каждый день. Сейчас в этом районе уже не осталось мирных жителей. Все уехали, разве что иногда приезжают посмотреть на масштабы разрухи." - написав Казанський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...