"С...ка, и когда же наконец эти прокацапские уроды не смогут бежать из страны!", - нардеп відреагував на втечу Гужви

На думку Ігоря Мосійчука, це може привести до вбивств, як це сталося із журналістом Олесем Бузиною.

Ігор Мосійчук. Фото: соцмережі.

Нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук висловив обурення щодо виїзду з України головного редактора видання "Страна" Ігоря Гужви. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Гужва, який відомий своїми сепаратистськими поглядами і якого підозрюють у низці кримінальних злочинів, у тому числі і злочинів проти держави, утік до Австрії і просить там політичного притулку. Бл...дь, бл...дь, бл...дь! С...ка, та коли ж нарешті ці прокацапські виродки не зможуть тікати з країни і нестимуть відповідальність за свої злочини?" – заявив він.

На думку нардепа, це може привести до вбивств, як це сталося із журналістом Олесем Бузиною. "Терпіння уривається, і схоже, історія Бузини має шанс на неодноразове повторення!" – підсумував він.

Заступник головного редактора "Країни" Світлана Крюкова поцікавилася у нардепа, про кого конкретно він говорить. "Думки вголос. Просто думки. Викликані безпорадністю влади, яка повинна вашого Гужву тримати в СІЗО СБУ. Вас, Світлано, ці думки не стосуються", – запевнив Мосійчук.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...