"Скажений ліфт" ГРУ-ФСБ летить невпинно": Ліквідовано чергового ватажка терористів, хто наступний? - Зорян Шкіряк

Олега Анащенка підірвали у власному авто у центрі міста Луганськ.

Зорян Шкіряк. Фото: РІА

Спецоперація Кремля зі знищення відомих бойовиків під назвою "Скажений ліфт" триває. Так пише у "Фейсбуці" політичний діяч Зорян Шкіряк, повідомляють Патріоти України, продовжуючи:

"Увага! Мінус ще один. Сьогодні в Луганську, черговою групою "диверсантів Вагнера" успішно ліквідовано ще одного ватажка російсько-терористичної банди "лнр", так званого начальника, так званої "народної міліціі ли-ни-ри", Олега Аніщенка. Амінь.

Його підірвали у власному авто у центрі міста. До речі, сволота була рідкісна. Отже, "Скажений ліфт" ГРУ-ФСБ летить невпинно і набирає дедалі таких шалених обертів, що ого-го. Можна вже запускати тоталізатор і робити ставки): Who next?... Захарченко, Плотницький, Гіві... Ла-ла-ла...".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У разі повернення в Білий дім Трамп вимушений буде допомагати Україні, - Сергій Таран

четвер, 2 травень 2024, 0:15

"Трамп обіцяє не допомагати Україні, якщо Європа не буде допомагати так само, як і США. І це означає, що Трамп вимушений буде допомагати Україні хоча б тому, що в останні місяці американської невизначеності – коли в Конгресі довго не могли проголосуват...