"Скільки б ви не раділи цій споруді, для нас територія Криму як була в України вкраденою, так і залишилася" - Цимбалюк до росіян щодо Кримського моста

На думку журналіста, Росія продовжує агресію на Донбасі, щоб відвернути увагу світової спільноти від проблеми Криму.

Роман Цимбалюк. Фото: скріншот відеоНавіть після спорудження росіянами Кримського мосту анексований Крим залишається територією України. Про це заявив журналіст Роман Цимбалюк в ефірі каналу "Россия 1" 15 травня, зазначають Патріоти України.

"Я вас вітаю, що ви прибудували міст до українського Криму. Саме так Україна розглядає територію окупованого півострова, це ні для кого не секрет. І це позиція Української держави з 18 березня 2014 року... І скільки б ви не раділи цій красивій з інженерного погляду споруді, цьому мосту, для нас, українців, територія Криму як була вкраденою в Української держави, так і залишилася. Ви ж знаєте, якщо хтось щось у когось украв і користується цим чотири роки, це щось, цього разу Крим, не стає вашим", – сказав Цимбалюк.

За його словами, Росія продовжує агресію на Донбасі, щоб відвернути увагу світової спільноти від проблеми Криму.

Як відомо, 15 травня транспортний перехід через Керченську протоку, який поєднав Краснодарський край і окупований Крим, за кермом КамАЗа відкрив президент РФ Путін. 16 травня на мосту запустили загальний рух.

Президент України Петро Порошенко у свою чергу заявив, що об'єкт "знадобиться окупантам, коли вони будуть терміново покидати Крим".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В нагороду отримав грамоту: Одеський ексдепутат передав російській ФСО свою колекцію раритетних авто (фото)

середа, 24 квітень 2024, 22:02

Колишній депутат Одеської міської ради передав колекцію раритетних автомобілів на так звану виставку для федеральної служби охорони в столиці країни-агресора Москві, йому оголосили про підозру у пособництві ворогу. Про це повідомила Одеська обласна про...

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20