Скільки коштують труси Обами: Кисельов шокував новою гидотою

Коли російським пропагандистам нема чим спростувати звинувачення їхнього уряду у злочинах, вони починають відверто брехати або непристойно жартувати.

Дмитро Кисельов. Фото: соцмережі.

Один з головних пропагандистів Кремля, російський телеведучий Дмитро Кисельов у програмі "Вести недели" опустився до крайньої вульгарності, задавшись питанням про те, скільки коштують труси президента США Барака Обами. Про це написав журналіст Максим Щербина на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Только что в "Вестях недели" Дмитрий Киселев развенчал расследование BВC "Тайные богатства Путина". Знаете как? Он резко обернулся в камеру и сказал: "Дворец в Геленджике не принадлежит Владимиру Путину. Он там даже ни разу не был. Я интересовался". Туше", — пише журналіст.

"А вообще все 10 минут просмотра этой роскошной мерзости я не только ловил себя на том, что занят чем-то противоестественным, но и где-то даже восхищался этим полоумным словоблудом. Наверное, похожие чувства переживает врач-психиатр, сталкивающийся с сумасшедшим, трепещущим от стройности и убедительности своего же бреда.

Как же сладострастно он выдает всю эту трупоедскую ахинею. Пытаясь выписать руками в воздухе какую-то дьявольскую пентаграмму, Дмитрий упоенно валит в кадр: "Искусство рисования трупных пятен на деньги налогоплательщиков, или как BBC позорит английскую королеву: в поисках богатств Путина выдали уголовников за экспертов. Но так ничего и не нашли. Гадят", — зазначив Щербина.

"Далее следуют 5 минут издевательств над портретом английской королевы. Потом — пассаж о том, что журналист BBC — не просто не специалист по России, но и вообще г**но, посмевшее усомниться в праве Путина ходить на треньку в штанах за 3000 долларов. На скриншоте — контр-ход "Вестей-недели", после которого я выключил эту пошлость. Да, и еще — BBC пользуется магией вуду. Отчетливо понимаю, что люди, которые верят Дмитрию Киселеву, неизлечимо больны", — додав журналіст.

Програму Кисельова також висміяли в Twitter.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...