"Скрепи" будуть в шоці: випускник Гарварду і ярий критик Москви - новий глава ЦРУ склав присягу вночі (фото)

Кандидатуру президента США Дональда Трампа підтримав Сенат.

Майк Помпео був приведений до присяги учора, 23 січня, на посаду директора ЦРУ. Його кандидатуру висунув президент США Дональд Трамп. Як зазначає Associated Press, церемонія відбулася вночі.Раніше його кандидатуру затвердив Сенат.

53-річний Помпео неодноразово висловлював впевненість в тому, що Кремль таки втручався у процес американських виборів й критикував Москву за вторгнення в Україну та анексію Криму. Помпео закінчив військову академію та Гарвард, служив в армії, згодом перейшов у бізнес.

Раніше Комітет Сенату США з питань міжнародних відносин затвердив кандидатуру колишнього керівника компанії Exxon Mobile Рекса Тіллерсона на посаді державного секретаря США в адміністрації президента Дональда Трампа. Наступним етапом у процедурі затвердження має стати голосування в сесійній залі верхньої палати американського Конгресу. Якщо Тіллерсон набере щонайменше 51 голос у 100-мандатній верхній палаті, його кандидатура вважатиметься такою, що пройшла.



Джерело

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...