Скрепи побоку: Величезна кількість росіян збираються дивитись скандальний фільм про Миколу ІІ (відео)

​Опитування росіян показали, що 47 % планують подивитись фільм Олексія Учителя "Матільда" про позашлюбне кохання останнього російського монарха Миколи ІІ.

За сюжетом у царя Миколи ІІ, якого у 2000 році додали до чину святих, ще до вступу на престол почався роман із балериною Матільдою Ксешинською. Продовжувався і після його весілля із дочкою великого герцога Гессенського Олександрою Федорівною. Картина отримала для прокату значок 16+. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на vedomosti.ru.


Фільм викликав широке обговорення серед прихильників РПЦ.

Активно боролася "із "Матільдою" екс-прокурор Криму депутат російської Думи Наталя Поклонська. Вона направила до МВС, Генпрокуратуру і Міністерство культури Росії сто тисяч звернень громадян, за її словами, ображених фільмом Олексія Учителя. Про це написала у своєму Facebook.

Позиція політика викликала шквал картинок і коментарів у мережі.

Поклонська опублікувала на своїй сторінці ролик, в якому змонтувала добірку "порнографічних і антихристиянських" ролей німецького актора Лорса Айдінгера. Він грає у фільмі "Матильда" цесаревича Миколу (в майбутньому царя Миколу II).


"Всіх небайдужих, хто надсилає мені все нові бридкі амплуа "геніального ", зі слів режисера Олексія Учителя," підібраного за душевним складом "актора на роль російського Православного Святого Государя, прошу не витрачати більше свої сили даремно і не надсилати мені одній ці мерзенні подробиці", - написала Поклонська.

Картина вийде в прокат 26 жовтня.

Згідно опитування фонду "Громадська думка", в якому взяли участь 1500 людей, кожен десятий (10%) упевнений, що екранізації любовної історії царя Миколи II і балерини Кшесинской не варто було видавати прокатне посвідчення. 69% росіян взагалі не чули про конфлікт навколо стрічки Олексія Учителя. А не збираються дивитися "Матільду" 37% опитаних росіян.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала, - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...