Скрепи "здулися": Кремль вичерпав всі можливості впливати на Україну - Піонтковський

Росія декілька разів змінювала своє ставлення до політики щодо Донбасу. Це було спричинено провалом кремлівського проекту "Новоросія", який на їхній превеликий жаль не "прижився" в українських громадян, наголосив політолог.

Андрій Піонтковський. Фото:PolitRussia.com

У Кремлі вичерпали всі можливості впливати на Україну. Про це свідчить риторика, яку використовують українські політики під час міжнародних переговорів, в тому числі і за участі представників Російської Федерації. Про це сьогодні, 29-го жовтня, розповів політичний експерт Піонтковський Андрій, передають Патріоти України з посиланням на replyua.net.

В той самий час політолог зауважив, що головний план еліти Москви на сьогодні день – завадити розвитку Україні як державі, що розвивається в напрямку Європейського союзу та євроінтеграції. Також експерт зазначив, що Росія декілька разів змінювала своє ставлення до політики щодо Донбасу.

Це було спричинено провалом кремлівського проекту "Новоросія", який на їхній превеликий жаль не "прижився" в українських громадян.

"Росія втрачає свої важелі керування українською владою, оскільки офіційний Київ починає вести більш чітку та жорстку позицію стосовно виконання Мінських домовленостей. Також добрим свідченням того, що Україна не клюнула на російську приманку є те, що влада почала чітко стояти на позиції "спочатку потрібно вивести з території Донбасу всіх терористів та військових РФ, а вже потім приступати до політичної частини "Мінська", а це стосується також і проведення виборів", - зазначив Піонтковський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Противник проводить достатньо масштабне перегрупування військ між операційними напрямками... - Костянтин Машовець

середа, 1 травень 2024, 7:15

Про поточну ситуацію у зоні бойових дій, й більш детально зупинимся на Краматорському та Покровському напрямках... 1. Куп'янський напрямок... Як ми з вами, шановні читачі, й передбачали... противник поступово пробує нарощувати розмах та обсяг с...

Народні прикмети на 1 травня. Слухайте зозулю і ластівку та будьте щасливими

середа, 1 травень 2024, 7:05

Православна церква України 1 травня за новим стилем вшановує пам'ять пророка Єремія, митрополита Макарія Київського і благовірної Тамари, цариці Грузинської. За старим стилем сьогодні вшановують єпископа Кузьму Халкідонського. Наші предки це свято прис...