Скромне життя слуги робітників та селян: Соратник Симоненка розповів, як воно бути в керівництві КПУ

Комуніст прокоментував наявність сімейної нерухомості у Кончі-Заспі.

Мартинюк А. Фото: ЗМІ

Другий секретар ЦК КПУ Адам Мартинюк розповів звідки у його дочки шикарний будинок в елітному селищі, повідомляють Патріоти України.

Колишній віце-спікер Верховної Ради України, розповів про це головному редактору видання "ГОРДОН" Олесі Бацман на каналі "112 Україна". "Моя дочка, якій вже майже 40 років, займається невеличким бізнесом і має трошки заробітку. Який у неї бізнес? Салон краси", – сказав він.

Екс-віце-спікер стверджує, що вона не побудувала будинку, а купила його. "Років шість–сім вона доводить його до пуття, але ще не довела. По-друге, не забуваймо, що 20 років у нинішній Україні і 20 років у попередній Україні я був порівняно високооплачуваною людиною. У всякому разі, радянський час я закінчив на посаді секретаря Львівського міськкому партії. Тоді зарплата у мене була 600 карбованців. Це велика зарплата", – зазначив Мартинюк.

За його словами, він допоміг дочці заощадженнями, які накопичив протягом 20 років роботи у Верховній Раді. "Але говорити про те, що ми олігархи чи дуже багаті люди, я б не став, на жаль", – заявив секретар ЦК КПУ.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Минулого року Байден міг досягти з китайцями компромісів по завершенню бойових дій в Україні. Але зараз вони вже ні про що з ним домовлятися не будуть, - Віктор Андрусів

субота, 27 квітень 2024, 0:00

"Китай і проблема завершення війни. Від самого початку війни Китай був союзником РФ. Але не від самого початку він брав у ній активну участь. Зрозуміло, що китайці щиро вірили в "Київ за три дні", і в їхній прямій допомозі потреби не було. Але після ро...

Замінить Leopard 2 і Leclerc: Німеччина і Франція домовились створити танк нового покоління

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:44

Німеччина та Франція хочуть спільними зусиллями створити танк нового покоління до 2040 року. У п’ятницю міністри оборони двох країн заявили про перехід до наступної фази проекту. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Зазначається, що у 2017 ...