"Скромний" освітянин: зарплаті в.о. ректора НАУ може позаздрити і президент, і прем'єр, і всі міністри разом взяті

За публікацію двох довідок за 2012-2013 роки в.о. ректора Харченко звільнив співробітника НАУ.

Володимир Харченко. Фото: http://vietphrase.com.

Виконуючий обов'язки Національного авіаційного університету Володимир Харченко за останні три роки отримав майже 3 млн. гривень заробітної плати. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав адвокат з Києва Роман Васильняк, передають Патріоти України.

"Зарплата проректора НАУ (тепер уже в.о. ректора) за три останні роки склала майже 3 млн. гривень!" - повідомив Васильняк. За його інформацією, за 2012 рік проректор НАУ заробив 1248631 гривень (майже 150 000 доларів), за 2013 рік - 1207513 гривень (майже 150 000 доларів). При цьому за 2014 рік, починаючи з березня, Харченко отримував значно меншу суму - всього за рік 416 226 грн.

"За публікацію двох довідок за 12/13 роки (без зазначення конфіденційної інформації) в.о. ректора Харченко звільнив співробітника НАУ!" - зазначив Васильняк. Відповідно до ч. 5 ст. 6 ЗУ "Про доступ до публічної інформації" не може бути обмежено доступ до інформації про розпорядження бюджетними коштами, володіння, користування чи розпорядження державним, комунальним майном, у тому числі до копій відповідних документів, умови отримання цих коштів чи майна, прізвища, імена, по батькові фізичних осіб та найменування юридичних осіб, які отримали ці кошти або майно. При дотриманні вимог, передбачених частиною другою цієї статті, зазначене положення не поширюється на випадки, коли оприлюднення або надання такої інформації може завдати шкоди інтересам національної безпеки, оборони, розслідуванню чи запобіганню злочину.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...

Окупанти хотіли вкрасти українську міну, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:44

Українські захисники з тактичної групи «Адам» влаштували пастку для надмірно цікавих російських загарбників. Відповідним відео поділився у себе у Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Скориставшись непереборною тягою окупа...