"Слуга народу" заявив, що у нього інфаркт: Стали відомі подробиці п'яного дебошу та ДТП з черкаським депутатом

Олександр Рибченко поводився неадекватно та агресивно, що властиво людині у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння.

Фото:Facebook

Вчора ввечері, 11 лютого, у Черкасах п'яний депутат, голова фракції "Партії ветеранів Афганістану" Олександр Рибченко влаштував п'яний дебош у барі зі стріляниною, після чого на своєму Mercedes збив людей. Про це у Facebook повідомив місцевий журналіст Валерій Воротник, передають Патріоти України.

Як уточнив він, інцидент стався в барі "Чайка", куди Воротник зі своїми друзями зайшов випити кави.

Близько 7 години вечора, в заклад "завалив" п'яний скандально відомий у місті депутат облради Рибченко разом з такими ж нетверезими жінками, сів за столик і почав горланити пісні.

Пізніше, як з'ясував журналіст, коли Рибченко вийшов з бару, він зустрів "афганця" офіцера-ветерана Олега Остапенка, який повернувся з Афганістану без ніг. Він нещодавно виступив одним з ініціаторів перевиборів голови обласної спілки ветеранів Афганістану.

"П'яний депутат накинувся на Остапенка і почав його бити: розбив йому обличчя, окуляри, бив ногами, коли той впав на сніг. Коли перехожі зробили йому зауваження, "Риба" сів у машину, намагався втекти. Розвертаючись, розбив чийсь припаркований Lexus, збив двох людей і переїхав Остапенка", - розповів журналіст.

Потім, вибігши з машини, кинувся знімати номери.

Остапенка з черепно-мозковою травмою та іншими тілесними ушкодженнями відвезли в 3-ю міську лікарню. Очевидці намагались зупинити Рибченка, він відчайдушно бився. Але все ж бешкетника вдалося втихомирити.

Як зазначив Воротник, присутні також розповіли про постріли і звук розбитого скла. Постраждалих та травмованих нібито відвезли в лікарню.

При цьому Рибченко заявив, що йому стало погано, і що у нього інфаркт.

"Вперше чую, щоб людина з інфарктом вела себе так неадекватно та агресивно. А ось для алкогольного або наркотичного сп'яніння це досить типовий стан", - підкреслив журналіст, який бачив депутата перед подією.

Як зазначили в ГУ НП в Черкасах, Рибченко був дуже п'яний. Концентрація алкоголю у нього в крові досягла 1,14 проміле. Поліція порушила кримінальну справу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...