Службові особи столичного універмагу «Дитячий світ» прикарманили 20 мільйонів

Слідство веде прокуратура Києва

У Києві службовців універмагу «Дитячий світ» викрито на багатомільйонному шахрайстві.

Службові особи перерахували 20 мільйонів гривень на рахунки підставних осіб, – повідомляє прес-служба прокуратури Києва, інформують Патріоти України.

Київська міська прокуратура наразі здійснює процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні кримінального провадження, розпочатого за фактом шахрайства.

Під час досудового розслідування встановлено, що в 2016 році службовці ПАТ «Універмаг «Дитячий світ» та працівники ПАТ КБ «Євробанк», будучи достовірно обізнаними, що фінансова установа буде віднесена до категорії неплатоспроможних банків, здійснили дострокове розірвання договору депозиту. В подальшому з метою отримання компенсації за рахунок обов’язкових виплат від Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на підставі фіктивних договорів службовці перерахували 20 млн гривень на «підставних» фізичних осіб.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...