"Смачні" санкції Кремля: Росіяни в шоці від консервів з соєю і яловичим жиром

Ціна консервів дуже низька, тому росіяни у мережі коментують, що їм страшно уявити, що знаходиться всередині банки.

Консерви у РФ не містять яловичини. Фото: facebook

У мережі з'явилося фото з Росії, де продають консерви з соєю і яловичим жиром замість яловичини. Відповідний знімок опублікував на своїй сторінці в Facebook кореспондент LA Times Сергій Лойко, передають Патріоти України.

Його вразила підозріло низька ціна на консерви - 29,9 руб. (близько 9,23 грн) за банку. "Страшно уявити, що в цій банцы всередині лежить," - написав у коментарі Sergey Kotov.

"29,9 р- ціна магазину, вхідна ціна в магазин -приблизно 20-22 руб, ціна складу -17-18 руб. Ціна заводу -14-15 руб. Вартість бляшаної банки, Китай, великий опт - від 3 руб .. ......", - йдеться в тексті.

Нагадаємо, країни Заходу ввели проти Росії санкції через анексію Криму і військову інтервенцію на Донбасі. У відповідь влада РФ заборонила ввезення продуктів з цих країн.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...