Смерть популізму: "Для того, чтобы Украины не стало – нужно всего два закона," - експерт

До цих "законів" слід віднести підняття мінімальної зарплати до п'яти тисяч гривень і скасування всіх підвищень комунальних послуг за останні два роки, вважає Кім Ахеджаков.

Ілюстрація:dp.ridna.ua

Україна може припинити своє існування за півроку. Для такого патового кінця потрібно всього два закони "для народу" - підняття мінімальної зарплати до п'яти тисяч гривень і скасування всіх підвищень комунальних послуг за останні два роки. Про це пише на своїй сторінці в Facebook пише блогер Кім Ахеджаков, зазначають Патріоти України.

"Дальше последует отказ от любых кредитов и помощи от наших западных партнеров, отток инвестиций, галопирующая инфляция, резкое падение реальных доходов населения, тотальное обнищание и, как следствие, возникновение новых народных республик, разумеется не без помощи, потирающей руки России." - пише він.

За словами блогера, лукавлять ті, хто цього не розуміє. "Но, если мотив друзей и союзников Владимира Путина Оппоблока, Медведчука, Йули и Нади понятен – они как раз и стремятся к такому сценарию, то действия других, кричащих о «злочинной владе» объяснить сложнее – неужели они готовы рисковать целостностью страны ради своих личных амбиций", - задається питанням блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті,

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...