Смертельна халява: У Таїланді чоловік загинув, намагаючись дістатись мішка з грошима

20-річний житель тайської провінції Прачинбурі загинув, намагаючись зняти з проводів мішок з грошима, який туди занесло на повітряній кулі після буддійського свята.

Фото: infokava.comПід час святкування одного з буддійських храмових свят тайці прив'язують гроші до повітряної кулі і відпускають в небо, щоб поліпшити свою карму, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Одна з таких кульок заплуталася в проводах. Серед місцевих жителів поширилася чутка, ніби в тому мішечку знаходиться майже 10 тисяч бат (290 доларів) – найбільша сума, запущена в небо.

Кілька чоловік безуспішно намагалися зняти гроші підручними засобами, поки 20-річний загиблий Раттхауат Фаномфа (Ratthawut Phanompha) разом з дружиною не найняв автокран з люлькою.

Молодий чоловік мав намір піднятися на залізній колисці, а потім за допомогою закріпленого на палиці гака дістати з проводів мішок з грошима. Він вже майже дістав гроші, але до нещастя, кранівник невдало повернув люльку і край конструкції зачепився за ЛЕП, а чоловік отримав смертельний удар струмом.

Після трагедії місцеві жителі звернулися до електриків з проханням зняти мішечок з проводів, щоб уникнути спокуси продовжити спроби добути гроші. Коли мішечок зняли, в ньому виявилося близько 26 доларів.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....