Сміливі вінтажні фото вікторіанської доби, що викликають усмішки навіть зараз

Епоху правління британської королеви Вікторії прийнято вважати манірною і стриманою. Проте...

Фото: gazeta.ua

Патріоти України з посиланням на Нескучные новости пропонують переглянути добірку світлин, що розвінчують цей міф. Попри сувору вікторіанську мораль, багато британців дозволяли собі розваги й жарти. Іноді - на межі фолу. Гумор і життєлюбство не соромилися демонструвати на фото.

Вікторіанська епоха - період історії Великої Британії, який хронологічно збігається з правлінням королеви Вікторії (1837-1901). Вважається часом найвищого розквіту британської держави. Характерними рисами епохи стали промислова революція і розвиток капіталізму, а також моральний кодекс суспільства, який закріпив консервативні цінності.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...