Соратник Симоненка? На Тернопільщині конкурс на керівника "Укрпошти" виграв...чинний член КПУ, - нардеп

Як стало відомо, переможець конкурсу раніше був депутатом міської партії від КПУ і помічником народних депутатів від цієї політсили Євгена Царькова та Олександра Голуба.

Ілюстрація:Корреспондент.net

Конкурс на керівника "Укрпошти" у Тернопільській області виграв чинний член Комуністичної партії Василь Юрчишин. Про це повідомив у Facebook народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий, передають Патріоти України..

“Це навіть не зрада, це ізмєна. Конкурс на керівника “Укрпошти” у Тернопільській області, серці Бандерштату, виграв нинішній керівник, чинний член Комуністичної партії Василь Іванович Юрчишин”, – сказано в повідомленні.

Згідно з повідомленням, Юрчишин раніше був депутатом міської партії від КПУ і помічником народних депутатів від цієї політсили Євгена Царькова та Олександра Голуба.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 16 квітня: Що українці традиційно робили на Іринин день і чого намагались уникати

вівторок, 16 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 16 квітня за новим стилем вшановує пам'ять мучениць Агапії, Ірини, Ніки, Галини, Василини та багатьох інших. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподобного Микиту Кесарійського. . Свято 16 квітня відоме як Ірина ...

Тому що кругом розумниця? Ганна Маляр, котра категорично проти демобілізації ветеранів, задекларувала дуже цікаві доходи за 2023 рік, - ЗМІ

вівторок, 16 квітень 2024, 6:15

У 2023 році ексзаступниця міністра оборони України Ганна Маляр отримала 101 тисячу гривень зарплати на основному місці роботи у компанії, основними кодами діяльності якої вказано, зокрема, виробництво зброї та боєприпасів та виробництво військових тран...