"Совєтські" експерименти над нещасними дітьми: Мережу шокувало відео з телеканалу "ДНР"

120 дітей - тільки членів "патріотичного" клубу "ДНР" - відео визвало лише співчуття до дітей, у яких відібрали дитинство.

Скріншот з відео

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку "Рагу.лі" у соціальній мережі Facebook.

У мережі стало популярним відео уривка ефіру одного з телеканалів терористів "ДНР", на якому дві дівчинки з трагічними виразами обличчя слухають розповідь соратниці бойовиків Людмили Міхальової про щасливе й активне перебування дітей у "патріотичному клубі".

"Ви знаєте, що таке тлін? Ні, ви не знаєте, що таке тлін, якщо ніколи не чули про клуб "Патріот" в "ДНР", - йдеться в описі до відео, яке висміяли в співтоваристві "Рагу.лі" на Facebook.

Біль і страждання на обличчях школярок викликали справжній успіх серед користувачів соцмереж. Дівчата одразу перемогли в номінації на "Оскар" - "За другий план", захоплюються люди.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 29 квітня: Побажайте сьогодні щось хороше близькій людині та уникайте конфліктів у родині

понеділок, 29 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 29 квітня за новим стилем вшановує пам'ять дев'яти Кизицьких мучеників і мученика Іоанна Валаха. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мучениць-сестер Агапію, Хіонію та Ірину. Селяни присвячували це свято роботі на діл...

Точаться запеклі бої: Окупанти можуть взяти Часів Яр у лещата, на фронті серйозні загрози, - експерти

понеділок, 29 квітень 2024, 5:58

Аналітики Інституту вивчення війни повідомили, що російські сили продовжують наступальні операції в районі Часового Яру Донецької області. Ворог може спробувати обійти місто й створити умови для оперативного оточення, передають Патріоти України. У ново...