Спадкоємці Черновецького: одіозний суддя може повторно допомогти відібрати у Києва 147 га землі

Після Майдану громада подала позов і скасувала незаконне рішення екс-мера. Програвши апеляцію, олігарх не здався, подав касацію і підібрав потрібних суддів.

Минулого разу активістам вдалося захистити ліс. Фото: скріншот з відео.

"У столиці повторно можуть вкрасти 147 га землі. Завтра у Вищому адмінсуді, може вирішиться доля 147 гектарів землі посеред національного парку в Біличанському лісі. Якщо врахувати, що головуюча по справі суддя Любов Гончар – є суддею екс-регіонала Василя Хмельницького, яка вже неодноразово виносила рішення на його користь, – то очікувати на справедливий суд не доводиться", - написав Володимир Тищенко на своїй сторінці у "Фейсбук", передають Патріоти України.

Олігарху Хмельницькому ці 147 га були безкоштовно виділені ще Київрадою Черновецького. Після Майдану, громада подала позов і скасувала незаконне рішення космічного мера. Програвши апеляцію олігарх не здався, подав касацію і підібрав потрібних суддів у вищій Вищому адмінсуді.

Суддя Гончар в 2015 році вже скасувала законне рішення апеляційної інстанції і дозволила Хмельницькому заради будівництва, знищити 4,5 га парку по вулиці Львівсmка, 15 в Святошинському районі Києва. На попередньому засіданні, суддівській колегії був заявлений відвід в зв'язку з тим, що судді були призначені в «ручному» режимі а не через автоматизований розподіл справ, як того вимагає чинне законодавство.

Через присутність на судовому засіданні ЗМІ і громадськості, не знаючи що робити, судді зробили перерву на два місяці! Щоб врятувати ліс, завтра о 10:45 громада пікетуватиме Вищий адміністративний суд України (вул.Московська,8).

Прохання до ЗМІ приїхати на засідання і допомогти киянам відстояти своє право на чисте повітря. Судове засідання призначене на 11:00. Деталі за тел.: 067 234 82 80.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Еволюція мангала врятує не на довго: Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їм залишилося панувати лічені тижні, - Forbes

неділя, 28 квітень 2024, 9:55

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...

ISW дав прогноз, коли Сили оборони України зможуть піти у рішучий контрнаступ

неділя, 28 квітень 2024, 9:23

Збройні сили України за допомогою сучасного військового озброєння, наданого союзниками, зможуть не допустити суттєвого просування російських військ. Україна, найімовірніше, стабілізує лінію фронту в найближчі місяці та зможе розпочати обмежені контрнас...