Спасти Рассиюшку может "Х*йтон": Рабинович порадив Путіну ввести у знесітленому Криму податок на свічки

Відомий економіст протролив Кремль з приводу того, як поправити вкрай розбалансовані фінанси країни-агресора.

Рабинович радить Путіну ввести систему "Х*йтон"

Російське керівництво може заробити на жителях анексованого Криму, які залишилися без світла в результаті енергетичної блокади, «радить» Слава Рабинович. Ось що блогер написав у ФБ, повідомляють Патріоти України.

Надеюсь, свечной рынок в Крыму тандем Ротенберг-Путин уже успел освоить?

Если опоздал, вот идея: ввести систему "Х*йтон" со свечным налогом. Все, кто в Крыму торгует свечками, платят 60% налог с продаж в ООО "Х*йтон".

Думаю, крымчане поддержат рост потребительских цен на анальные свечи... Главное, следите, чтобы 100500 батареек для телевизора не закончились!

И ещё.

Крымчане! Российской Федерации остро не хватает пушечного мяса для наземной операции в Сирии. Потери засекречены. Вы ведь теперь российские граждане? Завтра, в 8 утра все лица призывного возраста должны собраться у всех памятников Ленину на главных площадях ваших городов и посёлков. Будет проводиться запись добровольцев в Сирию, воевать за арабский мир Асада. Отказавшимся будут вменены соответствующие статьи за дезертирство.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія не спромоглася скористатись "вікном можливостей" для прориву: Перший транш допомоги США з 61-мільярдного пакету вже вплинув на ситуацію на фронті, - Дикий

неділя, 28 квітень 2024, 2:35

Перші партії поставок з мільярдного траншу 61-мільярдного пакету допомоги США юридично дооформленої у вівторок, 23 квітня, згідно обіцянок американців, вже перетинають кордон України. Хоча допомога фвзично ще не надійшла, Україна змогла збільшити норми...

У окупантів знов вибухова нічка. - "Еб*ть нас еб*шат": Повідомляють про чергові удари ATACMS по військовим об'єктам в Джанкої, Брянськ атакують БПЛА (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 1:45

У ніч проти неділі, 28 квітня, у Джанкої та у Джанкойському районі окупованого Криму пролунав потужний вибух. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер, а також Мапа повітряних тривог. . "У Джанкої та Джанкойському районі чули потужний вибух", ...