"Спасибо? Да не за что. Рожайте ещё": Мережу підірвав ролик, у якому мати бойовика отримує "похоронку", дякуючи за це (відео)

Реакцію жінки, яка після вручення звістки про загибель сина, дякує бойовику за це, не може зрозуміти більшість користувачів мережі.

Скрін відео

Російські бойовики вручають похоронки родичам загиблих "бійців Новоросії". На одній зі зйомок чоловік у формі видає "похоронку" жінці, яка плаче і дівчинці-підлітку, яка обв'язана камуфляжною курткою з символікою терористів. Про це повідомляє фейсбук-паблік Begemot, передають Патріоти України.

Нічого начебто нового, голова в береті бубонить, тільки незрозуміла реакція одержувача похоронки. Головний її посил - як я виглядаю і куди в яку камеру дивитися - посміхатися (знімають же).

Вона каже йому - спасибі (!), йому треба було сказати - нема за що. Ввічливі ж.

Коментарі користувачів:

Спасибо за что !? Совсем уже спятила

Да ааааа ужжж полный и окончательный пипец этому люду

Вот что творит пропаганда! Сеет лишь горе и смерть.

Ждала до конца, надеялась, что плачущая женщина "прольется" искренними эмоциями.. типа -"Будьте вы проляты, кто послал его на войну!"... Пока они будут говорить "спасибо большое" за похоронки - ничего у них в стране не изменится!

Очень жаль мать! Она то точно такого не заслужила! Как всегда, страдают самые обычные люди. А Кремлевским псам, всё сходит с рук. Пока сходит!

Я не поняла, а за что спасибо? За убитого сына или мужа? Еще и спасибо большое. Капец!

Не плакать сука - чего добивались, то и получили, выродки. Поздно плакаться. Мать вашу ......

Чисто по-человечески - понятно. Но мне, как украинцу, - пофиг. Не мы к ним пришли наводить свои порядки. Жрите, суки...

Эта тупорылая новоросска, еще и благодарит. Интересно, она хоть понимает кого благодарит и за что...

За что спасибо, что Путин шизофреник положил ни за что сына. Идиоты

Б..ять!!!Просто помолчу. благодарность за убитого !!!они там че воще долбанулись со своей недоросией???

Спасибо? Да не за что. Рожайте ещё...

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...