Спасибо вам, украинские разведчики! Вам по праву есть чем гордиться, - Тимчук

Про масштаби роботи і професіоналізм нашої розвідки побічно можемо судити навіть за відгуками противника, наголосив нардеп.

Українська розвідка. Ілюстрація:http://prozoro.info

"О самоотверженной и эффективной работе украинской разведки мы писали не раз. Военным разведчикам Украины по праву есть чем гордиться, но о многом они не могут пока рассказать. И о самых успешных операциях мы, к сожалению, узнаем не скоро." Про це пише нардеп Дмитро Тимчук у своєму Facebook, передають Патріоти України, продовжуючи:

Но о масштабах работы и профессионализме нашей разведки косвенно можем судить даже по отзывам противника.

Вот один из известных главарей террористов на Донбассе А. Ходаковский с осознанием безысходности признал, что от украинской разведки ничего невозможно скрыть, подчеркнув при этом результативность основаных на разведданых мероприятий ВСУ по пресечению деятельности российско-террористических войск.

Что ж, спасибо вам, украинские разведчики! Не взирая на настойчивые попытки российских спецслужб распространять в Украине "зрадофилию" и упаднические настроения, украинскому обществу действительно есть чем гордится.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Поки найкращі гинуть, інститути мають берегти країну від свавілля покидьків. Які були при усіх владах без винятку, - волонтер

четвер, 13 листопад 2025, 13:29

"У одному є ми — ті, кому болить за Батьківщину. Хтось захищає її зі зброєю у руках, хтось попри усе навчає дітей у підземних школах, хтось в мороз чи зливу тягне ті дроти, щоб у оселях та лікарнях було світло і тепло, хтось вже 12 років стягує з небай...

Буде хрустка скоринка! Ось чим треба натерти курку, щоб вона танула в роті

четвер, 13 листопад 2025, 7:44

Запечене в духовці м'ясо виходить смачним й не вимагає постійної присутності господині на кухні. На свята часто готують у духовці курку, гуску або качку. Щоб птиця вийшла соковитою та ніжною, потрібно м’ясо правильно підготувати для запікання. М’ясу на...