Спасибо вам, украинские разведчики! Вам по праву есть чем гордиться, - Тимчук

Про масштаби роботи і професіоналізм нашої розвідки побічно можемо судити навіть за відгуками противника, наголосив нардеп.

Українська розвідка. Ілюстрація:http://prozoro.info

"О самоотверженной и эффективной работе украинской разведки мы писали не раз. Военным разведчикам Украины по праву есть чем гордиться, но о многом они не могут пока рассказать. И о самых успешных операциях мы, к сожалению, узнаем не скоро." Про це пише нардеп Дмитро Тимчук у своєму Facebook, передають Патріоти України, продовжуючи:

Но о масштабах работы и профессионализме нашей разведки косвенно можем судить даже по отзывам противника.

Вот один из известных главарей террористов на Донбассе А. Ходаковский с осознанием безысходности признал, что от украинской разведки ничего невозможно скрыть, подчеркнув при этом результативность основаных на разведданых мероприятий ВСУ по пресечению деятельности российско-террористических войск.

Что ж, спасибо вам, украинские разведчики! Не взирая на настойчивые попытки российских спецслужб распространять в Украине "зрадофилию" и упаднические настроения, украинскому обществу действительно есть чем гордится.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...