Співай гімн України!: У "ДНР" лякають місцеве населення "репресіями" під час перетину лінії розмежування - Тимчук

Тимчук також заявив, що в "ДНР" поширюються чутки, що блокада ОРДЛО негласно організована владою України для підготовки масштабного наступу ЗСУ.

КПВВ на лінії розмежування. Ілюстрація:ukr.media

Терористи "ДНР" поширюють серед мешканців окупованих територій Донбасу чутки про посилення українською стороною правил перетину лінії розмежування. Про це в Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат від "Народного фронту" Дмитро Тимчук, інформують Патріоти України.

За його словами, це безпосередньо пов'язано з блокадою Донбасу активістами, яка почалася в кінці січня.

"Спектр чуток про підготовку "нових правил" дуже широкий - від перевірки громадян, які перетинають лінію розмежування, на предмет знання напам'ять гімну України, до зняття відбитків пальців", - розповів нардеп.

Тимчук заявив, що в "ДНР" також поширюються чутки, що блокада ОРДЛО негласно організована владою України для підготовки масштабного наступу ЗСУ. При цьому взаємозв'язок цих подій не пояснюється.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...