Справа Савченко виказує ключову відмінність між росіянами та українцями - військкор Бочкала

Україна не залишає своїх співвітчизників, які потрапили до ворога.

Надія Савченко. Фото:eadaily.com

В Україні Президент особисто бере участь у переговорах про звільнення полонених на відміну від Росії. Про це пише український журналіст Роман Бочкала на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Ось такий прапор існує в США. Прапор військовополонених і зниклих безвісти. Його гасло говорить саме за себе: you are not forgotten. В Америці дуже трепетне ставлення до співвітчизників, які опинилися у ворога. Тут дійсно відчуваєш - ніхто не забутий. Доля кожного бійця - турбота держави.

Радує, що в Україні така ж тенденція. Хоча до Америки нам ще далеко... Совок в головах ще вибивати і вибивати... Тим не менш, навіть Президент особисто бере участь у переговорах щодо звільнення полонених.

Це дуже правильно. І давайте поглянемо на Росію, в якій на законодавчому рівні засекретили інформацію про втрати "в мирний час". У цієї країни немає ні полонених, ні зниклих. Тому що людське життя в Росії ніколи нічого не варте", - йдеться в повідомленні.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ISW дав прогноз, коли Сили оборони України зможуть піти у рішучий контрнаступ

неділя, 28 квітень 2024, 9:23

Збройні сили України за допомогою сучасного військового озброєння, наданого союзниками, зможуть не допустити суттєвого просування російських військ. Україна, найімовірніше, стабілізує лінію фронту в найближчі місяці та зможе розпочати обмежені контрнас...

Відкочування фронту на Донецькому напрямку продовжується... Але це все ще можна виправити, - український військкор

неділя, 28 квітень 2024, 9:14

Український військовий кореспондент Богдан Мирошников у свіжому пості від ранку 28 квітня таке доповідає про ситуацію на фронті.