"Справедливість. За ці два роки ми так її і не добилися", - Руслана Лижичко

За час, що минув після Євромайдану, ми так і не навчились продовжувати справу обраних, щоб досягти тієї мети, яка освятила масовий героїзм.

Руслана Лижичко. Фото: liza.ua.

"Був непростий ефір ПРАВО НА ВЛАДУ. Своїми більш детальними враженнями і думками поділюся вдень", - написала співачка Руслана на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

...Не знати імена своїх Героїв - це не усвідомлювати, для чого був Майдан, навіщо нам були дані ці 2 роки після нього і будуть дані ще наступні роки. За ці два роки ми так і не навчились віддавати щиру шану та продовжувати справу обраних, щоб досягти тієї мети, яка освятила масовий героїзм. Доки ми не знатимемо на пам'ять імена своїх героїв, доти нам не буде, що самим собі сказати.

За ці два роки ми так і не добилися цієї справедливості. Що покликало людей на Майдан? Людей покликало відчуття несправедливості. Ми знали, що те, що відбувалося, це несправедливо. Більшість людей саме за це стояли. За ці два роки ми так її і не добилися...

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...