"Справжніх патріотів мало. Всі решта нехай не сміють говорити, що вони українці!": Актор з РФ, який воює за Україну на Донбасі, вразив проникливою промовою

Артист зараз воює добровольцем.

Анатолій Пашинін. Фото:скрін відеоРосійський актор Анатолій Пашинін, який пішов воювати в лавах Української добровольчої армії (УДА), заявив, що справжніх українців зараз можна перерахувати на пальцях, а решту населення він вважає байдужою масою, яка не має права відносити себе до народу.

З такою жорсткою промовою він виступив, коментуючи подвиг всесвітньо відомого оперного співака Василя Сліпака, який залишив сцену заради боротьби за незалежність України від Росії і загинув на Донбасі. Своєю думкою Пашинін поділився в інтерв'ю журналістці Соні Кошкіній в її програмі "KishkiNa", передають Патріоти України.

"Він усе залишає і приїжджає сюди, все своє життя поклавши. Думаєте, для того, щоб стати героєм в Україні? Ні! Щоб стати вічним докором українцям. Точніше тому, що від них залишилося. Тому що українців залишилося - от ідіть перерахуйте. Ну і на передку ще. Все! Все інше - пардон!

Нехай називаються громадянами України, нехай називаються ким завгодно - запорожцями, черкащанами, сумчанами. Але нехай не сміють говорити, що вони українці! Їм не потрібна Україна! Їм зашибісь, чи стікає Україна кров'ю, чи вмирають мої побратими, загинув Чорномор чи ні. Їм пофіг!" - емоційно прокоментував актор-доброволець байдужість багатьох представників українського суспільства до кровопролитної війни в їхній країні, яка триває вже п'ятий рік.

Вислухавши його позицію, Кошкіна запитала у Пашиніна, чи не згоден він з тим, що звичайні люди не можуть думати про такі трагедії кожну мить свого життя. Однак він відповів їй, що саме для того, щоб не думати про все це, він і вирішив вступити до лав УДА.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...