"США отправляют в Европу вертолетный рой", - Злий одесит

50 багатоцільових вертольотів Black Hawk, 10 транспортних вертольотів CH-47 Chinook і 1800 військовослужбовців зі складу 10-ї бойової авіаційної бригади США відправляються в Європу.

Американський вертольотний рій летить в Європу. Фото: ЖЖ.

Отже, як і очікувалося, відразу після танків і інших бойових машин в Європу вирушає вже повітряна техніка. На фото зображений процес підготовки 597-м транспортним батальйоном Армії США вертольотів і допоміжної техніки до відправки до Старого світу, в рамках операції "Атлантична рішучість". А тепер найцікавіше - куди саме все це добро відправиться? Так пише у своєму блозі Злий одесит, передають Патріоти України і цитують далі:

"Американская авиационная техника будет размещена на авиабазе 3-го крыла транспортной авиации Войска Польского, что находится вблизи города Повидз и в её состав войдут: 50 многоцелевых вертолетов Black Hawk, 10 транспортных вертолетов CH-47 Chinook и 1800 военнослужащих из состава 10-й боевой авиационной бригады США.

Правда, сравнивая данные из официальной статистики уже заметна некоторая неувязочка. Ведь если внимательно присмотрится к фото, то на них видно минимум 12 транспортных вертолетов CH-47 Chinook И это при том, что нам неизвестно, загружены ли были их коллеги в ангары судна или нет.

Но, главная изюминка всего этого действа, к сожалению, на фото отсутствует, а именно - 24 ударных вертолета AH-64 Apache, которые так же будут в скором времени переброшены в Европу. Так, что демократия одними лишь танками не ограничится!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивно, але в ініціативах Джонсона щодо допомоги Україні немає зради, - Роман Шрайк

субота, 20 квітень 2024, 0:00

"Позавчора був важливий день для надання допомоги США Україні, давайте трохи підсумую", - пише журналіст Роман Шрайк у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Спікер Джонсон виступив з ініціативою ухвалити п'ять законопроєкт...

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...